Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
  

Home


Eerst en vooral, welkom op deze gloednieuwe website. Wij werken er hard aan om deze te vervolledigen en continu up-to-date te houden. Ik nodig u graag uit om alvast een kijkje te nemen.

Ron Corten Event Technology is de ideale partner om in zee te gaan voor uw event. Of het nu gaat om een schoolfeest, fuif, festival, modeshow, missverkiezing of trouwfeest. Doorheen het afgelopen decennium is ons bedrijf stap voor stap uitgegroeid tot een belangrijke speler in de markt van de Event Technology in en rond Limburg & Vlaams-Brabant. Met Gingelom (Zuid Limburg, vlakbij de E40) beschikt dit innovatief bedrijf dan ook over een perfecte uitvalsbasis om uw event vlot te voorzien van de nodige event logistiek en diensten.

Ron Corten & co staan garant voor goede service, veelzijdigheid, know-how en vernieuwing. Die veelzijdigheid zien we o.a. in de verscheidene services die wij u kunnen bieden. Zoekt u een P.A.-engineer, een lightjockey, professioneel cameraman of fotograaf? U kan dit allemaal vinden binnen ons deskundig team! Indien u interesse heeft in de services van ons bedrijf, kan u ons steeds vrijblijvend contacteren om informatie in te winnen.

Kalender


31.12.14 - CC De Roos - Glabbeek
NYE JH Bunker - DJ set

31.12.14 - Taverne Amaai Sint-Truiden
Roll Your Way into 2015 - NYE

25.12.14 - CC De Borre - Bierbeek
White X-mas Party

29.11.14 - JH De Bunker Glabbeek
Soulrise - The House of God

29.11.14 - Sporthal Montenaken
Concert Harmonie Sint-Cecilia Gingelom (135j bestaan)

15.11.14 - Zonhoven
Invierno (Café del Sol)© Ron Corten - Alle rechten voorbehouden 2019 - Algemene voorwaarden Ron Corten - Event Technology is onderdeel van FreeCam Media