Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
  

About


De afgelopen jaren koos ik er bewust voor om allerlei diensten te combineren in mijn bedrijf. Zo kon ik mijn vak als cameraman koppelen aan mijn tweede passie: 'licht en geluid'. Voorts schaafde ik op eigen houtje mijn kennis omtrent elektriciteitsvoorzieningen bij. Tel hierbij nog eens de ervaring die ik de afgelopen 10 jaar heb vergaard... Dit totaalpakket resulteert in een complete, professionele en veilige omkadering voor uw event!

Tevens zijn al onze softwaresystemen en materialen steeds volledig up-to-date en voldoen ze aan de gestelde veiligheidsnormen.

Van theatervoorstelling tot beursstand, van openluchtevenement tot concert, van mobiele productie tot vaste verhuur... . Voor horeca-inrichtingen en natuurlijk ook voor al uw andere evenementen kan u steeds bij ons terecht.

Maar dit alles zou niet mogelijk zijn zonder medewerking/ondersteuning van mijn collega's en werknemers. Deze professionele crew staat steeds voor u paraat om uw wensen in te vullen en de producties op de beste manier uit te voeren.

Intern wordt alles vooraf tot in de details voorbereid. Niets wordt bij ons aan het toeval overgelaten. Wij bieden u een totaalpakket van licht, geluid en dj aan, maar u kan ook voor elk onderdeel afzonderlijk bij ons terecht. Eveneens kunnen wij allerlei videofaciliteiten voorzien. Gaande van de verhuur van eenvoudige beamers en kleine 'Full HD mini camera's, tot een volledige multi-camera opstelling om uw evenement op een professionele manier vast te leggen of live te projecteren.

U hebt bij ons de keuze uit een uitgebreid gamma van professioneel materiaal in verschillende categorieën, waaronder ook P.A.- installaties. Wij bieden u een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding aan in een vrijblijvende offerte!

Ron Corten event-technology & video productions

6 December 1988
Bachelor in de Audiovisuele Kunsten
Diploma bedrijfsbeheer
Jarenlange ervaring in audiovisuele technieken
(beeld-geluid-licht-electriciteit)


vCard vCard PDF Download CV© Ron Corten - Alle rechten voorbehouden 2018 - Algemene voorwaarden Ron Corten - Event Technology is onderdeel van FreeCam Media